O nama

Društvo Javor je osnovan daleke 1946. godine, 1967. godine postaje sastavni dio ŠIPAD-a, 1999. godine je izvršena privatizacija, od kada počinje permanentan ciklus investiranja i unapređenja proizvodnje što je krunisano uzastopnim osvajanjem više zlatnih medalje na sajmovima namještaja. Danas s ponosom predstavljamo novu liniju za proizvodnju modernog i kvalitetnog namještaja.

Okosnicu proizvodnje čine: kuhinje, trpezarijski namještaj, klub stolić, kuhinjski stolovi, spavaće sobe, kreveti, dnevni boravci, te široka paleta veoma kvalitetnog tapaciranog namještaja, kao i kompletan program proizvodnje namještaja od pločastih materijala (iverica i medijapan), a sve po želji i mjerama kupaca.

Ekskluzivan i novi segment proizvodnje čine vrhunske kvalitetne podne obloge od punog drveta-masiva hrasta, bukve i jasena termotretiranog, veoma modernog dizajna u više boja i dezena.

Objedinjujući bogato iskustvo JAVOR-ovih dizajnera namještaja, vrhunske vještine majstora, kao i savremene tehnologije i mašine u proizvodnji namještaja, opremili smo veliki broj javnih, privatnih, poslovnih i stambenih prostora na veliko zadovoljstvo naših kupaca.

Posjedujemo brojan vozni park sopstvenih vozila za dostavu i isporuku namještaja, što čini  važan dio visoko kvalitetne i kompletne usluge koju nudimo našim kupcima.

Prvi dio prodajne mreže namještaja čine  četiri sopstvena salona namještaja i to u: Prijedoru, Banjaluci, Sanskom Mostu i Kozarskoj Dubici, dok drugi dio čine naši poslovni partneri.

Slobodno možemo reći da smo lider u proizvodnji namještaja u RS – BiH a bitno je pomenuti  veoma dobre rezultate i rastući trend u izvozu masivnog namještaja i masivnih podova u zemlje članice Evropske Unije, Norvešku kao i zemlje bivše Jugoslavije.